Administrationsdag……

Idag har det varit en av mina månatliga administrationsdagar och kvällar, vilket är ett nödvändigt ont, måste liksom göras men det är ju lagom roligt liksom 🙂

Förutom vanligt måste göra adminstration som hantera fakturorer, skriva rapporter, underlag etc så var det även dags för bokslut för februari månad för Borgmans Antikviteter. Har suttit med det nu ikväll och tyvärr missade vi budgeten för februari med 1000,- på sista raden, däremot ligger vi över när man tittar ackumulerat. Tyvärr är det shopförsäljningen som inte håller måttet, medans försäljning via kanaler som Tradera och E-bay ligger bättre än budgeterat, så det får nog bli att jobba mer med annonsering via Facebook och Google…. blev dessutom inspirerad av ett av dagens möte rörande just sådana saker.

När jag kom ut från ett av mina möten i Helsingborg idag så möttes jag av denna utsikt av början av solnedgången, så jag fick helt enkelt gå och köpa en kaffe och en dricka till min fru och överaska henne på jobbet med en ChaiLatte.

Photo-2013-03-04-17-26-48Nu ska jag snart gå och lägga mig för att imorgon köra en dag till med administration och förberedelser, tror det blir att uppdatera lite Powerpoints och säljdokument.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s