Kvalite Tenn Ronneby

Idag har varit en riktigt bra och rolig dag med många både bokade och ej bokade möten och samtal, verkligen inspirerande och energiskapande. Har också idag fått ett mail som om det var skickat av en företagsledare eller en president skulle innebära en total katastrof för karriären, men i detta fallet är det inte så farligt men verkligen roligt 🙂

När jag kom hem idag såg jag några saker som min älskade fru hade köpt på en loppmarknad igår. Denna tavlan är verkligen söt och ganska välgjord måste jag säga, känner dock inte till målaren, antagligen en hobbymålare

tavlaFörutom denna tavla hade hon även köpt en Tennljusstaken som är i verkligen fint skick. Vi har börjat använda tennljusstakar ganska mycket på senaste tiden och även inreda med tennsaker, du kan ju verkligen få tag på fina saker till ett riktigt lågt pris.

tennstake1 tennstake2Ljusstaken kommer från Kvalite-Tenn i Ronneby och är av modellen 0001 (http://www.kvalite-tenn.se/produkter_och_tjanster/ljusstakar/ljusstake_0001.html)

Måste säga att jag gillar den riktigt mycket, och priset för den var 5,-. Synd bara att det bara är en och inte ett par.

Nu ska jag bege mig till Helsingborg och hämta min fru som har haft afterwork och sen hem för att dyka i sängen. Jag min idiot har ju bokat rörmokaren kl 07.00 imorgon för att byta vår blandare i köket…. just nu ångrar jag verkligen den bokningen, hade ju tänkt ha sovmorgon imorgon.

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s