En hektisk helg

Nu är det söndag kväll och man sitter här och planerar inför veckan som ska komma. Helgen har varit riktigt hektiskt där jag har varit på en arbetskonferens, verkligen givande och kommit riktigt långt framåt på det projektet.

Idag har jag hunnit med att besöka en loppmarknad för att försöka hitta lite nytt som ligger på vår efterlysningssida, tyvärr blev det inte mer än en hund i glas av Bertil Vallien som tillhör serien Boda Kennel.

lokal1 lokal2 lokal3Där var mycket grejer, men tyvärr inte så mycket som jag var på jakt efter och ganska mycket skräp. En sak var där som föll mig i funderingens linje och det var denna

rörstrandDet som fick mig att känna efter lite extra på den var både att etiketten ser ut att sitta ganska slarvigt, men också att där inte finns någon Rörstrandsmärkning i botten utan endast en sifferkombination som man ofta hittar på tyskt gods. Känslan kändes heller inte som om den skulle vara tillverkad i Rörstrand utan kändes mer tyskt. Nu kan det ju i sig vara något som är legotillverkat av Rörstrand, men det är ju en ren gissning och jag gissar på att jag aldrig kommer få ett svar på den frågan.

Nej nu är det dags att gå och lägga mig, för imorgon bär det av till Malmö för många intressanta möten med personer som jag inte har träffat på ett tag. Måste dessutom boka upp lite möten som jag tänkte försöka hinna med i veckan.

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s