Radio Tungsram

Idag har varit en dag som kändes helt fantastisk imorse när man gick upp men desto längre dagen gick desto mer irriterad blev jag på en viss person som verkligen bara ger negativ energi varenda gång man kommunicerar med personen ifråga. Förutom dessa kommunikationer har dagen varit riktigt bra och intressant med ett riktigt bra möte i förmiddags som gav min lite nya vinklar att jobba vidare på inom ett av mina projekt.

Då jag har varit förkyld en hel vecka så har det inte blivit så mycket tränande men idag tog jag tag i det och körde ett riktigt tungt styrkepass fast tanken var att bara köra ett lugnt pass (är inte så bra på att köra lugna pass).

Måste förresten visa detta köksställ i Pyro som fanns på aukionsvisningen för lite mer än en vecka sedan, och inte nog med denna, där var faktiskt en till likadan, inte helt vanligt att man hittar 2.

IMG_3194För den som känner till gamla radioapparater eller egentligen Radiorör så fanns också detta askfat från Tungsram Radio som var ett engelskt dotterbolag till det Ungerska moderbolaget som även och var mest känd för deras tillverkning av glödlampor.

radiotungsram

 

Askfatet är lite Argenta stil med det gröna och det svarta som dock inte går i det silvriga som det gör i Argenta.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Radio Tungsram

  1. Mikael Andersson skriver:

    Vet du vad värdet på askfatet är?
    Mvh Mikael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s