Fruktkoppar från Port Meiron

Idag har jag varit på utbildning hela dagen runt medarbetarutveckling, klart intressant men samtidigt inte mycket som man inte hört förut. Fokus låg på att sätta smarta mål på sådant som inte är resultatorienterat och tyvärr måste jag säga att jag inte blev mycket klokare än vad jag var innan…. men det var trevligt och repetition är ju kunskapens moder 🙂 Dock är det mest fruktsamma av dagen den ide som jag fick under utbildningen som helt klart måste utvärderas och se om det kan omsättas till ett projekt, vi får se in i framtiden.

Har ikväll lagt upp lite nya artiklar i shoppen, så varför inte in och titta, lite nytt glas och lite engelska tallrikar. På tal om engelska tallrikar, eller snarare engelskt porslin vill jag slå ett slag för dessa fantastiska koppar som får en att längta efter en skön vår dag när man dricker kaffet i trädgården.

pomonaSerien heter Pomona och har fruktmotiv. De kommer från Engelska Port Meiron. De är fint dekorerade och passar väll egentligen bättre till Te än till kaffe men idag dricker man ju kaffe ur muggar…. undrar varför inte Tekoppar har slagit igenom istället för jag tycker det är trevligare att dricka från en kopp och fat.

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och titta på Sherlock Holmes på TV

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s