Att vissa bara inte kan förstå……

Idag har varit en helt fantastisk dag, kan i sig vara svårt att fatta när man läser rubriken ovan, men jag ska se om jag kan förklara det hela.

Först måste jag säga att jag har haft hela dagen fylld med riktigt inspirerande och roliga möten, har visserligen varit kloss i kloss och på 6 timmar han jag med 7 möten på 3 olika platser i Stockholm, inte helt illa gjort måste jag ju säga själv och mötena var riktigt kul och en del nya bekantskaper gjordes också.

Screen-Shot-2013-01-29-at-5.13.37-PMJag tycker att ovan bild faktiskt säger en hel del om vad som irriterar mig… det som irriterar mig mest av allt är folk som inte tänker ett steg till, som om man är osäker låter bli att fråga och inte inser vad konsekvensen blir av sin nonchalans. Jag har senaste tiden råkat ut för det flertalet gånger och det irriterar mig något så enormt. Det är svårt att konfrontera det hela eftersom det upptäcks hela tiden i efterhand så därför blir man extra irriterad. Idag har jag fått nog och faktiskt gjort klart att jag inte accepterar det hela, dock är det inte första gången jag gör det till samma person så jag vet inte riktigt om det kommer att hjälpa….. får helt enkelt se……

Men som sagt var, detta är en väldigt liten händelse idag, som i sig har stor impact, men inget som inte går att reparera… Förutom det så har det som sagt varit en riktigt bra dag med bara riktigt bra och trevliga möten……

Förresten måste också nämna att jag har kommit över lite Rainbow porslin från Rörstrand, ni vet Rainbowservisen som jag tidigare också har haft, den som är designad av Bertil Vallien. Tyvärr är kopparna alla naggade, men mattallrikarna och assietterna är i så gott som oanvänt skick.

IMG_8843Imorgon ska jag en runda i Malmö och utveckla min coaching och ledarkunskap för att kunna bli en bättre ledare, alltid intressant att lära sig nya saker… ska bli spännande. Ska också passa på att ta sovmorgon till kl 07.00 och sen äta en frukost i lugn och ro innan jag åker iväg…….. så nu blir det Godnatt.

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s