Art deco på auktion

Idag har det varit en administrations och planeringsdag där jag har suttit hemma för att få vara i lugn och ro och som så många andra dagar då får man riktigt mycket gjort. Efter det var det dags att bege sig till gymmet för att köra en runda kondition i 1 timme samtidigt som jag tittade på sista delen på Stenbecksdokumentären på SVT play. Jag har tidigare läst 2 biografier med honom, men denna är intressant på det viset att där är många intervjuer av vänner och kollegor till honom.

Tänkte att jag skulle ta och lägga ut lite fler bilder från auktionsvisningen i helgen. Det var en hel del Art Deco, och det sägs ju att det är på väg tillbaka kombinerat med en 80 tals stil, undrar lite var det kan sluta 🙂

deco1 deco2Både byrån och bordet är intressanta och var i fint skick. Jag gillar i synnerhet intarsian på bordet.

Lite oväntat så fanns det också denna ”stora häst” vet faktiskt inte riktigt om den har varit en leksak men den såg verkligen lekt ut.

hastSist men inte minst av de ovanliga sakerna så fanns denna jukeboxen i fint skick, framgick dock inte om den fungerade men den körde i alla fall 78 varvare eller sk stenkakor, där ingick dock inga.

jukebox

 

Nu får det bli en stund på soffan innan jag ska gå och lägga mig, har många ordrar imorgon som jag skulle vilja hinna packa innan mitt första möte på morgonen så det blir tidig uppgång.

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s