Auktionsvisning

Det har inte blivit jättemycket bloggande i helgen….. igår var jag ganska trött och lite bakfull efter fredagens ölprovande och njutning av bra sällskap och riktigt god mat, men som sagt det slog till igår med mycket trötthet och lite huvudvärk. Provade faktiskt att gå på gymmet, men har aldrig känt mig så omotiverad som igår.

I fredags var jag innan ölprovningen på en auktionsvisning och tittade på många roliga saker, en del av dem kommer nu här på bild (det blev inget budande, då där inte var något speciellt som jag var ute efter)

kappar

Det fanns flera olika auktioner som auktionerade ut käppar, måste varit en storsamlare som lämnade in. Man kanske borde skaffa en käpp… ger det lite pondus kanske 🙂koksmobler

Hur de som målade detta köksmöblemang tänkte vet jag inte, men det har nog inte varit ett kök där man kännt lugn och ro

marklin

Märklin tillverkade inte bara järnvägar fast det är det som de är mest berömda för, de ligger också bakom denna bilbana i riktigt fint skick, är lite nyfiken vad den gick för. modell1

Fanns många modellskepp, detta är av det lite mer klassiska slaget medans det nedanför är av ett modernare slag, hmmm vilket skulle man välja?modell2-TT royal-cDenna jultallrik ser inte ut att vara så mycket för världen, det är ju inte så ovanligt med jultallrikar. Denna är dock i perfekt skick och från Royal Copenhagen, att året dessutom är 1919 gör den ännu mer sällsynt. Var ett tag väldigt intresserad av att lägga ett bud på den, men kom sen ihåg att jag har inköpsstopp då jag måste arbeta ner lagret.

Imorgon kommer antagligen lite fler bilder på roliga saker, men nu funderar jag på att gå och lägga mig tidigt, har varit en ansträngande dag, med att fortsätta röja i huset som vi började med för några veckor sedan.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Auktionsvisning

  1. Audrey Fenn skriver:

    Jag tycker den turkosa köksmöbeln var helt fantastisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s