Iittala kopior

Idag har jag varit trött hela dagen, gick och la mig vid 23.30 tiden igår och somnade ganska direkt, däremot vaknade jag kl 3 på natten och kunde verkligen inte sova. Ni vet hur det är ibland att man vaknar och en massa tankar snurrar i huvudet, så var det inte denna gången utan det var ganska tomt på tankefronten, men jag var bara inte trött. Låg vaken och vred mig fram till kl 6 då jag gav upp och gick upp för att sätta mig och jobba lite, sen kom tröttheten och har förföljt mig hela dagen. Måste dock säga att jag inte lät den besegra min planerade konditionsträning som jag hade planerat in utan den blev av nu ikväll. Har flera cykelutmaningar till våren som jag ska genomföra (där jag har utmanat mig själv) och måste få upp min kondition till toppform så det är 2-3 konditionspass i veckan nu och 1 styrkepass.

Håller på att fixa till en massa nytt upp i shoppen, bland annat har jag dykt på dessa tallrikar

IMG_8635Det är intressant, de är gjorda i pressglas teknik, ganska klumpigt men man kan lätt se att de är inspirerade, ja nästan kopierade av Iittala eller snarare Kastahelmis tallrikar. De har bubblorna på undersidan (inte lika runda dock, mer lite platta i botten) och de har inte gjort det rakt igenom. Känns lite som att de har tänkt hur gör vi liknande tallrikar utan att plagiera dem? Är där månne någon som vet var de kommer ifrån?

Tror jag ska gå och lägga mig nu, ska upp tidigt imorgon för 2 dagar i Stockholm med riktigt intressanta möten vilket innebär att jag verkligen behöver lite sömn nu…. Godnatt.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s