Koppar och bokföring

Idag har det verkligen varit fullt upp hela dagen, beslutade mig för att göra färdigt 2012 års bokföring och en sak är säker, det gick tyvärr inte så bra som jag hade hoppats och budgeterat att 2012 skulle göra.

work

Det finns 2 huvudsakliga anledningar till det, den ena är att en hel del investeringar har gjorts i vår nya E-shopslösning och en annan är att det har byggts en hel del lager, sett i backspegeln så har det byggts för mycket lager och det gör att det nu råder fullständigt inköpsstopp (med undantag för sådant som det finns efterlysningar för). Det är i alla fall skönt att veta att det inte är försäljningen som är problemet utan den ångar på, det är kostnaderna och det är lättare att spara där, så nu blir det till att börja med 6 månaders besparingar….

Förutom att ha gjort bokföringen har jag också packat upp en massa, katalogiserat och nu ska jag bara fixa till fotona så kommer det upp i shoppen. När man nu för tiden läser inredningstidningar, lyssnar på de som har koll på trender runt inredning osv så är det nu koppar som är på väg, så därför har jag nu också lite koppar på väg in i shoppen, bland annat dessa små formar

koppar

Ska nog sätta mig och titta hur koppar står sig på auktionsiter och likande…..

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s