I väntan på skinkan

Igårkväll och idag har varit i julpysslandets tecken. Det är ju nu lilljulafton och för en gångs skull är jag inte speciellt stressad, ja möjligtvis vilken skjorta och slips jag ska ha imorgon, men det tror jag att jag låter min bättre hälft välja (strök 2 skjortor för säkerhets skull 🙂 )

Igår kväll var vi hos mina föräldrar, drack lite öl och någon gammeldansk samt önskade en riktigt God Jul. Innan vi åkte dit var det dags för mig att fixa till det sista med sillen.

sill

I år är det som vanligt den önskade kaviarsillen. I år det däremot också premiär för en Dijon och ört sill, som jag var lite skeptisk till när jag läste receptet, men den blev helt fantastiskt god.

Idag har det annars varit hektiskt från morgonen vid 7 tiden när jag gick upp, det första jag gjorde var att dra in vår 5kg stora julskinka i ugnen, något som jag nu väntar på ska bli klar så jag kan dra till gymmet.

julskinka

Sist men inte minst har jag slagit in mina paket och även hunnit gå över till farmor och ge henne en julkram och överräcka lite ekologisk choklad samt en riktigt cool marsipantomte.

julklapp

Nu närmar sig julskinkan 72 grader så det börjar bli dags att ta ut den och låta den svalna samt dra till gymmet.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s