En dag med en massa positiva saker

Idag har verkligen varit en dag som gått i positivitetens tecken och jag har fått en massa positiva besked som verkligen glädjer mig. Har också haft några riktigt bra möten rörande framtiden som gick riktigt riktigt bra, får se var detta slutar.

Är just nu inne i en julkänslaperiod, är så mycket juligt pynt idag, har också varit och hämtat vår julmat idag och handlat de sista julklapparna så jag känner ett jullugn som jag inte har känt på många år och till råga på allt är nu julsnapsen också upptappad på flaska nu under kvällen……….

Så eftersom jag är i julkänsla tänkte jag lägga upp lite julartiklar som finns i E-shopen

gloggmugg

Vem vill inte dricka glöggen ur en riktigt julig mugg 🙂

godjulskalGröten ska ju självklart serveras ur en riktigt julig skål

julflaskaKanske ska jag servera julsnapsen ur denna istället för den andra flaskan jag tappade den på idag…. klart vem vill köpa en flaska med min snaps i 🙂

tomteblossTomteblossen är ju inte de modernaste och jag vet inte om jag skulle vilja tända dem, men de ger i alla fall en nostalgisk känsla, och dessutom får de inte säljas på Tradera, jag försökte men blev stoppad då det räknas som fyrverkerier
tomtesnapsglasJa och nu är snapsen klar och då är det ju dags att dricka den ur dessa fantastiska tomtesnapsglas, vill använda dem själv, men är också väldigt rädd om dem, de är ju ganska ömtåliga vilket man ser på att en saknar en tofs i mössan och en tomte är enbent.

Såg precis att det är historieätarna på Tv och de kör beredskapstiden, det är helt klart så Retro att jag måste titta på det nu.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s