När Stockholm stannade

Känner att det var tur att jag kom hem igår, för idag verkar det som om Stockholm har stannat helt, och då har jag inte ens varit där. Många personer har inte kunna komma till jobbet och bara man öppnar en tidnings hemsida så kan man läsa att det i praktiken råder katastrofläge. Pratar man sen med någon i norra Sverige så bara skrattar de åt det hela.

Själv har jag haft ett riktigt intressant och givande möte idag, som har fått mig att tänka på framtiden ganska mycket just nu, samtidigt som jag lärde mig ganska mycket om hur saker och ting kan göras, inte göras och att faktiskt fick bekräftelse för en hel del av mina egna tankar som jag har haft i flera år.

Imorgon blir det förhoppningsvis en ny runda till Stockholm, har inte så mycket resande kvar nu inför jul, något besök i Stockholm, en runda till London, en runda till Jönköping och något till Göteborg…… och sen kommer julen. Ska bli skönt måste bara fixa lite med julklappar.

Måste förresten visa dessa smaklösa och ändå stillfulla glasunderlägg

DSC00019

Något som är intressant är ju att de föreställer Karl XIV Johan, men det stavas Carl XIV på underläggen och då är min fråga, vad är rätt? någon som vet? På mynten stavades det med C men i uppslagsverk och regenttexter med K… nu är jag förvirrad så jag får nog sova på saken.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s