Statusen på koppar

Ett tag i eftermiddag när jag stod på Bromma trodde jag att jag inte skulle komma hem, men som tur var i allt kaos på Bromma denna eftermiddag, tydligen blir det kaos när SMHI utfärdar klass 2 varning så just Ängelholmsplanet beslutade sig för att både landa och sen starta igen vilket gjorde att 10 minuter sen kom jag hem… så skönt och dessutom har jag ett viktigt möte i Malmö imorgon som jag verkligen måste vara på.

Satt och läste lite och jobbade lite när jag åkte hem och bläddrade i en antiktidning som jag hade med mig och då slog det mig, att man börjar se lite mer och mer koppar i reportage och det skrivs lite mer om det, hur är det egentligen är kopparen efter 20år på väg tillbaka in i köken igen?

IMG_7944

Själv har vi lite koppar liggande som är på väg upp i shoppen (har mycket nytt som kommer att komma upp under julhelgen när det blir lite mer tid). Det som jag funderar på och satt och surfade lite på nu ikväll, är vad är det inom koppar som säljer och dessutom kostar några 100 lappar och inte mer eller mindre kastas efter en. Jo det är de mer ovanliga sakerna, som måttet jag har ovan, sådana är intressanta likaså ovala former, ovanliga aladobformer och liknande.

Är lite osäker på vad detta är och vad det ska användas till, känns som en kastrull, men konstig form…………….. dock är den väldigt dekorativ fast den har lite bucklor.

IMG_7946

Det får vara allt för nu, vi får helt enkelt se om koppar lyfter, och jag tror faktiskt det. När inredningstrenden mer och mer går från det kliniskt vita så blir det också mer välkommet med denna typ av gamla bruksföremål…. så länge de är unika

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s