Nu har vintern kommit till skåne

Ja nu har vintern verkligen kommit till skåne eller faktiskt hela södra Sverige. Var i Göteborg idag och E6 till Göteborg var verkligen ingen kul väg att köra, det som i normalfallet tar 1,40 att köra tog nu mer än 3 timmar hem. Det som verkligen är det mest irriterande och skrämmande är när jag ligger i 70 och blir omkörd av en långtradare, och nej det var inte ens en utländsk med dåliga sommardäck utan ett välkänt svenskt åkeri som verkligen körde illa. Med tanke på att bara på vägen hem såg jag 4 st lastbilar som hade krockat med andra bilar eller kört i diket, så kan man faktiskt undra hur de beter sig i dåligt väglag.

Nu ikväll har jag hunnit arbeta undan lite som har legat men också varit ute lite i snön, och det blev visst en liten snölykta, visst lite barnsligt, men riktigt mysigt att titta på från sovrumsfönstret 🙂

IMG_8011

Nu blir det att lägga sig och sova, imorgon blir det 07.15 planet till Stockholm om det nu går med tanke på vädret, men det är ju plusgrader nu så om det håller sig och ingen snö ska det nog inte vara något problem, får helt enkelt hålla tummarna.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s