korgar eller vad det heter?

Igår blev det inget bloggande, men å andra sidan tillbringade jag 5 timmar i bil hem från Örebro i ett regnigt gråsvart väder, var allt annat än uppiggande och när jag sen kom hem somnade jag nästa direkt på soffan. Tyvärr har inte min förkylning blivit bättre bara ändrat form så nu när jag snart är upp i 2 veckor har den övergått till rethosta vilket är jättejobbigt.

Idag har det annars varit en telefonmötesdag samt en massa andra telefonsamtal, har fått ladda telefonen 1 gång under dagen. Men det är också denna dagen som är varannan fredag som är en av de mest inspirerande dagar som finns, då jag faktiskt får höra hur det går för alla som jag jobbar med och hur fantastiska människor, kollegor och vänner som jag har runt omkring mig, verkligen inspirerande och fyller mig med energi.

Passade också på att packa upp dessa korgar eller vad det nu heter. Är där något som är mer synonymt med 50/60 och 70 tal och som jag minns från äldre personers hem?

Vet faktiskt inte om jag gillar denna typen av föremål eller bara tycker de är smaklösa? Får mig mest att tänka på gamla trädgårdsmöbler. Oavsett vad så kommer de snart ut i shoppen…..

Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig och sova så länge jag bara kan för att se om det bättrar på min hälsa.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s