helg i vilans tecken

I helgen har det inte blivit något bloggat alls. Efter frukosten i fredags i Göteborg gav jag mig ner till Helsingborg för en riktigt fin affärslunch på Sofieros slottsrestaurang, alltid lika kul att träffa henne och diskutera affärer och allt mellan himmel och jord.

I helgen har hela tiden tillbringats med att ligga och vila för att försöka bli av med min förkylning så det har varit att ligga nerbäddad i soffan och titta på tv samtidigt som min älskade fru har tagit hand om mig. Det är inte förrän nu ikväll jag börjar känna mig lite piggare, men näsan rinner fortfarande och jag som ska åka till Göteborg imorgonbitti.

Tänkte slänga upp lite mer bilder från en auktionsvisning jag var på för ett tag sedan, eftersom inget roligare finns att visa från helgen 😉

Dessa tomtesaker var om jag inte minns fel från Rörstrand i början på 1900 talet, det börjar bli dags att plocka fram sitt julpynt till min frus stora glädje eftersom julen är helt klart hennes favorithögtid och hon älskar julpynta.

Måste också visa dessa fåglar med fisk i munnen. De är från Bing & Gröndal och jag gillar verkligen dem.

Nu blir det att vila sig i form en liten stund till och be en bön att SAS inte går i konkurs för då kan mina närmsta veckor bli jobbiga.

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s