Hemma i sängen

Nu ligger jag här hemma i sängen igen, efter en runda till Stockholm med flera riktigt inspirerande möten. Gillar möten där jag får berätta om mina mål och visioner och faktiskt får med mig de personer som jag vill ha med mig, för en sak är säker, det är mycket svårt att göra en resa helt själv.

En sak som jag gör mycket när jag reser är att läsa böcker, efter sommaren kände jag att jag hade tappat lite tempo i mitt läsande, men efter senaste semestern när jag läste 3 böcker på en vecka, har jag nu kommit igång igen och imorse när jag satte mig på planet började jag läsa Fredrik Strängs bok om K2 och när jag landade kl 19 idag hade jag läst halva boken. En sak som verkligen slår mig när jag läser den boken är hur viktigt det är att jobba som ett lag och när du inte gör det brister det hela, men å andra sidan när du verkligen jobbar som ett lag finns det inga gränser för vad du kan uträtta. Detta är något som verkligen ligger mig närma och hjärtat, men tyvärr stöter jag så ofta på tillfällen där laget verkligen inte fungerar och inte jobbar som ett lag och det smärtar mig verkligen.

Tyvärr vill inte min förkylning släppa taget, och det kommer göra mig väldigt trött imorgon då jag har möten hela dagen i Göteborg och sen en aktivitet på kvällen, men det är väll bara att fortsätta knapra ipren och Sinova….

Måste också lägga ut en bild på ett par fantastiska Lampetter som jag sprang på på auktion i helgen. De är designade av Björn Winblad och visst är de underbara. Det gör ju inte saken sämre att de är ett par, undrar vad de gick för, måste nog läsa auktionskatalogen från helgen.

Det var allt för nu… godnatt….

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s