Vilken helg

Det blev verkligen inte mycket bloggande i helgen, hade tänkt att hinna med en del bloggande men så blev inte fallet, det var verkligen ett i ett hela helgen. Men det roliga var att det var trevliga saker och inget tråkigt. Vi började med 2 födelsedagsfester på lördagen (tog det lite lugnt på kvällen) för sen var det barndop hos en släkting till min fru, det var verkligen ett fint dop, men man var ganska slagen på kvällen. Tog förresten detta fotot tidigt på kvällen när jag gick ut för lite frisk luft

Hela dagen hade varit grå, så man blev riktigt glad och uppiggad av denna solglimt.

Idag har det varit hektiskt med en workshop hela eftermiddagen, men som blev riktigt bra och tror nog det blir bra framöver. Tyvärr känner jag att jag börjar bli förkyld vilket är jobbigt för jag kan inte träna, och jag har en hektisk period framöver och för att hänga med brukar jag behöva träna, så nu blir det en jobbigare period, men det är bara att bita ihop och köra.

Titta förresten på detta fat som fanns med i helgens auktion. Det är ett fiskfat tillverkad av Göteborgs Porslinsfabrik i serien Grön Anna. Det var över 50cm lång och helt klart annorlunda, vet dock inte vad det såldes för.

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s