Siffror och åter siffror

Idag har det varit en dag med siffror, Resultaträkningar, budget och prognoser, samt ett och annat businesscase. Jag är tudelad i att syssla med sådana här saker, samtidigt som det är tråkigt är det även riktigt roligt, jag är ju faktiskt utbildad ekonom, men jobbar inte aktivt med det, så varje gång jag håller på med detta lär jag mig mer och vill lära mig ännu mer, så det är faktiskt ganska roligt, att analysera och planera siffror.

Efter att ha gjort detta i 9 timmar idag (visst några telefonsamtal emellan) så blev det en runda på gymmet vilker var riktigt skönt, det var faktiskt första gången sen efter vår semestervecka där jag tränade på gymmet varje dag, kände att jag behövde vila kroppen lite, och skulle nog behövt några dagar till för återhämtning kändes det som idag, tur att nästa träning inte är förrän på måndag.

Hittade dessa när jag packade upp lite saker igår

De är gjorda av gjutjärn och i ett tredimensionellt utseende vilket gör de riktigt charmiga, tror dock inte att de är så gamla, skulle gissa på 70 talet… de är antagligen inte så värdefulla, men de är i alla fall charmiga 🙂

Förresten, de är till för att hänga på väggen och har en upphängningsanordning på baksidan.

Nu ska jag se vidare på Shark Tank på 8an och sen gå och lägga mig

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s