Trä från Nybro

Idag har varit en riktigt rolig dag, har fått mycket gjort, tagit ett steg till i ett av projekten som jag har på gång just nu, riktigt kul. En annan sak som är kul och som denna dagen har innehållit mycket av är affärsutveckling och hitta nya koncept och erbjudanden…. när det kommer till sådana saker är jag helt upptaget i att alla paketeringar ska vara enkla, enkla och enkla och det är också detta som flera pågående projekt handlar om.

Har precis lagt ut ovan tallrikar / fat på Tradera. De är tillverkade i Nybro och är från företaget Åryform, någon som känner till det?

Idag är det ju dessutom val i USA, vilket i sig är intressant, det kanske inte påverkar oss så mycket fast USA är största ekonomin i världen då det faktiskt i stor del styrs av företag och inte politik och dessutom är det en ganska komplex struktur i det landet för att få igenom ett politiskt beslut. Gjorde precis ett test på aftonbladet.se för att se vem jag var, och jag var till 95% obama

I min värld är jag inte så säker på att detta valet är det intressantaste just nu, frågan är om inte ”valet” i Kina är intressantare (kanske inte ett riktigt val, men ett styrelseskifte) och ska man vara ärlig är just nu kina en intressantare ekonomi och land, då de har fortfarande en rekordtillväxt på 7-8 % per år, så hur det landet kommer att drivas framöver kommer nog påverka oss mer än vad faktiskt valet i USA gör, dock lite tragiskt att all mediebevakning är på USA istället för Kina…..

Nu är det snart dags att gå och lägga mig, ska med det tidiga planet till Stockholm imorgon….pust……

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s