Så mycket att ta igen

Efter att ha varit borta en hel vecka och bara hanterat det mest nödvändiga via mail så var det idag dags att komma ikapp allting. Har nog pratat totalt 6 timmar i telefon idag, var tvungen att ladda Iphonen 2 ggr för att den skulle hänga med….. men nu är jag ikapp alltihop.

Fick förresten reda på varför SAS planet hem igår var försenat, visar sig att alla SAS planen som skulle flyga till Fuerte Ventura behövde gå ner och tanka på vägen, undrar hur vi klarade av att komma ner första gången och hur andra flygbolag klarade det? Kan det vara som så att SAS dåliga ekonomi har gjort att de har hittat ett ställe med billigt bränsle eller något liknande 🙂 På tal om SAS ekonomi så sa flygvärden på planet igår en lustig sak när de skulle ta betalt av de som hade förbeställt taxfree…. han sa ”Då SAS har ont om pengar hoppas vi nu att ni betalar då varor som ni har beställt” prata om självinsikt och ironi mot sin arbetsgivare.

Har precis suttit och lagt upp nya auktioner på Tradera, så om ni är intresserad så kan ni titta här, ni kan bland annat passa på att göra ett fynd på fler glögglas från Bengt Orup och Johansfors, ja sådana som vi lottade ut i senaste tävlingen på vår facebooksida.

På tal om Bengt Orup så hittade jag denna också när jag packade upp lite saker för 2 veckor sedan, det är verkligen en charmig flaska

Det var allt för nu, ska fixa lite med tvätten

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s