Halloween…..

Det blir inte så mycket bloggande här nere, men ska jag vara ärlig så händer det faktiskt ingenting överhuvudtaget utan det är bara sol, bad, läsande och träning. Man skulle faktiskt kunna kalla det ett träningsläger 🙂 2 fysiska träningspass per dag och däremellan bokläsning, dvs både fysisk och psykisk träning.

 

Har hittills hunnit läsa 2 av de 3 böckerna jag hade med mig, och måste säga att ska jag rekommendera en bok som riktigt riktigt läsvärd så är det Percy Barneviks biografi. Den mannen har verkligen en livserfarenhet att dela med sig, och dessutom ägnar han nu hela sitt liv till sitt Hand in Hand som skiljer sig en del från normalt bistånd och välgörenhet då dessa riktar in sig på mycket mer kvinnor och det ska vara hjälp till självhjälp, t ex hjälp kvinnor starta egna små företag som gör att de kan lämna männen som slår dem, ge dem försäljningskanaler så de kan försörja sig och sina barn, etc etc etc…. Detta är verkligen ett intressant projekt.

Det är också intressant att läsa om Barneviks tankar om integration av företag som förvärvas och vilka fällor man inte ska gå i, vissa av de fällorna känner jag igen mig själv i, ska man kortsiktigt säga något som genomsyrar alla hans tips om integration så är det att snabbhet är det viktigaste, utse snabbt de chefer som behövs och börja sen köra och låt det gå fort.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen gå och äta lite mat….. men först lite bilder härifrån.

Stranden här nere är svart vulkanstrand… riktigt mysigt och lite annorlunda, dessutom ganska tungt att gå och jogga i.

Det är konstigt att det växer egentligen inga palmer alls här nere, men på hotellområdet har planterat hur många som helst, snacka om att bygga en paradismiljö så som man föreställer sig. Denna palm är dessutom lite rolig eftersom den ser ut som en solfjäder

Sist men inte minst får jag helt enkelt avsluta med en variant på halloweenpumpa, det är ändå helloween helgen nu 🙂

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s