Rysk skål

Idag har varit en riktigt bra och dålig dag. Dåliga delen har varit att Kullaflyg som jag hade problem med imorse för att ta mig till Stockholm fortsatte på den inslagna linjen med problem på kvällen också så lite akuta ombokningar till alldeles för höga priser gjorde att jag fick tag på en SAS biljett istället och ändå lyckades komma hem i tid, dock missade jag en timmes möte i Stockholm för att jag fick åka till Arlanda istället.

De bra sakerna är att flera bollar som har legat senaste tiden har blivit lösta idag och nu blir det att slita riktigt hårt framöver vilket ska bli kul och även spännande………. Känns som om det blir en massa sena kvällar med arbete fram tills jag åker iväg till Fuerta Ventura för en veckas vila…. Puhhhh

Måste visa denna skålen som blev uppackad igår, den kommer från Ryssland, tyvärr är min kunskap om Ryssland klart begränsad så om någon vet något om den så snälla snälla berätta det för mig.

Tyvärr blev bilden lite suddig då den fokuserade på baksidan av skålen, men den blir finare när den kommer upp i shoppen.

Som ni ser är där en spricka i denna som är den stora av de 3 skålarna som jag antagligen kommer sälja tillsammans. De andra 2 är däremot i fint skick, men har ingen bild på dem nu.

Så är där någon som känner igen något om skålen, meddela mig gärna det.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s