Vi närmar oss

Idag har det varit en spännande dag med många spännande möten, jag träffade bland annat en före detta kollega som har gjort en fantastisk resa med sig själv och nu skriver ett helt nytt kapitel i sin bok, med ett nytt spännande uppdrag i sitt yrkesliv, ska bli kul att följa honom.

Jag har även idag hunnit med en runda på gymmet, vilket var riktigt riktigt skönt eftersom jag inte har varit där på nästan en vecka så det blev nästa 2 timmars träning, nu är man däremot riktigt mör i kroppen.

Packade upp lite nya saker idag som snart kommer ut i shoppen (hoppas jag) har också en liten tanke på hur jag i framtiden ska ge er bloggläsare en möjlighet runt nya saker som packas upp, men det återkommer jag till när jag har utvecklat tanken klart.

Denna kastrullen med lock kommer från Höganäs AB och är ett praktexemplar av deras lergodsproduktion, perfekt för att koka en kalops för 4 personer 🙂 Den är tillverkad någon gång mellan 1920 och slutet av 1950 talet vilket går att avgöra på stämpeln

Tyvärr fick jag ingen bra bild på stämpeln, den är faktiskt lättare att läsa i verkligheten.

Tycker själv att den är väldigt charmig och har ett riktigt rustikt utseende och känsla…. är verkligen en gryta som lever upp på hösten.

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s