Auktionsvisning

Idag har varit en riktigt riktigt bra dag, har hunnit med massor, mycket har gått min väg och sen avslutade jag dagen med ett riktigt långt styrketräningspass.

En av sakerna som jag har hunnit med idag var att titta in på en auktionsvisning, var ganska mycket kul och lite annorlunda saker där.

Vad sägs om denna väldigt konstiga glasfigur

Kanske detta är något som man hittar på en marknad med afrikansk liknande figurer, men detta är verkligen något lite mer annorlunda, vet dock inte om jag hade velat ha detta cdställ…

 

 

Denna skylten finns där också, lite naggad och fläckad men för den som har ett Cafe skulle det vara en riktigt bra inredningsdetalj, har en svag känsla att den kommer gå dyrt på söndagens auktion. 

 

Det är massor med Musselmalet porslin som ska säljas, det tråkiga är att allt är 2a sortering, däremot måste jag säga att jag älskar de fantastiska mellanläggen med Royal Copenhagen logotypen, undrar om man kan köpa sådana någonstans?

Det mest intressanta som jag såg måste vara dessa minnesplattor från Industri och slöjdutställningen som hölls i Helsingborg 1903, fanns också lite annat från den utställningen där, riktigt ovanliga och roliga saker.

Nu blir det att titta på Big Bang Theory och sen lite mer tv samt njuta av min öl 🙂

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s