Dags att varva ner

Det är helt galet vad mycket det är nu, känner att jag kämpar i motvind hela tiden och försöker hinna med så mycket som möjligt………….

Idag har jag varit i Malmö och haft ledningsgruppsmöte hela dagen, massor med planerande inför hösten och vintern, känns riktigt bra, satt sen i telefonmöten till kl 18.30 ikväll och höll på att missa Postens öppettider för att få iväg dagens varor, men jag hann. Kvällen har sen ägnats åt att arbeta med den nya shoppen inför helgens release, den ser riktigt bra ut, är riktigt snabb och blir ett lyft när vi släpper den…. för närvarande är den 95% klar, det är lite på adminsidorna kvar och lite runt orderflöden och mailflöden men duktiga Johan som är webdesignern jobbar just nu dag och natt för att vi ska hålla deadlinen i helgen, känns riktigt bra.

Kollar i kalendern och ser att jag har mycket mindre möten och resande nästa vecka och det ska bli riktigt skönt att hinna med allt som man har fått skjuta på runt administration och annat runt det….

Nej nu ligger jag i sängen, skriver detta och det ska bli att läsa senaste numret av antikvärlden, hinner nog bara 2 sidor innan jag somnar 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s