Pomona från Port Meirion

Idag har varit en extremt hektiskt dag, sprungit en massa ärende samtidigt som jag har förberett och avslutat allt inför en veckas semester, eller i alla fall en veckas semester. På tisdag sticker jag ner till Prag för 4 riktigt trevliga dagar med min far och bror. Vi kommer besöka museer, kolla på stan och dricka en massa öl, och antagligen kommer det bli en hel del bloggande därifrån också 🙂

Förutom fixat allt inför nästa vecka han jag också med en fika i eftermiddags med en person som var i behov av lite coaching och tips av hur man kommer vidare i jobbet och i livet, riktigt kul och faktiskt väldigt givande att dela med sig av den kunskapen som man har skaffat sig genom livet, vem vet man kanske borde skriva lite mer om sådant också här på bloggen, vi får helt enkelt se.

Tidigare i veckan la jag upp lite nya produkter i shoppen, bland annat lite delar från Port Meirion i England, bland dessa lite saker i den fantastiskt fina serien Pomona. Det som finns i Pomona serien är detta som är nedan:

Det är 2 assietter, 2 djupa tallrikar och 2 koppar med fat, alltihop finns i shoppen

På tal om shoppen, hade jag idag möte med min webdesigner och han visade mig hur det kommer se ut och vi diskuterade lite vad som var kvar att funka och jag kan glädjande säga att det är inte mycket kvar nu….

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s