Delbetala en faktura

Satt nu på morgonen och skulle betala en faktura för tidningen Svenska Cycling Plus (ja det stavas så svengelskt), en ny tidning som handlar inte helt förvånande om cykelsport.

Ser på fakturan som är på 79,- att du kan delbetalning på den. Fakturabolaget är Klarna som ju är ett bolag som verkligen växt på sistone, funderar själv på att ta in dem i antikfirman.

Kan någonstans tycka att om man inte har råd att betala 79,- så ska man kanske inte köpa tidningen alls. Jo jag vet att det är en standardtext på Klarnas fakturor och att man därför inte heller fyller i summan på avin längs ner, men någonstans i ett samhälle där fler och fler fastnar i en lyxfälla måste man också ta ett ansvar, och ärligt talat… delbetalning på 79,-…….

 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Delbetala en faktura

 1. Klarna skriver:

  Hej!

  Vad roligt att du funderar på att integrera Klarna som betalsätt i din webbutik! Vi vill kunna erbjuda alternativ som passar alla våra kunder och i dagsläget har vi tre olika tjänster – Klarna faktura, Klarna konto och Klarna mobil. Har man handlat hos någon av våra anslutna butiker som erbjuder Klarna konto, men har valt Klarna faktura vid köptillfället, kan man i efterhand göra om sin faktura till en delbetalning genom att betala beloppet vid raden ”Betala lägst”. Det vanligaste är att man startar en delbetalning genom att betala 50,00 SEK.

  Du har självklart rätt i att vi har ett stort ansvar att se till att våra kunder kan betala för det de handlar, både för våra kunders och för vår skull som företag. Därför gör vi vid varje nytt köp genom Klarna en bedömning för att avgöra om köpet kan godkännas och för vilket belopp. Vi hämtar information från en extern kreditupplysningbyrå och vid de tillfällen vi känner att vi behöver uppdatera våra uppgifter görs en ny kreditupplysning – detta för att försäkra oss om att bedömningen är så rättvisande som möjligt. Utöver detta tittar vi på beloppet du vill handla för samt tidigare betalningshistorik. Det är sedan en kombination av dessa faktorer som utgör bedömningen och avgör om köpet kommer gå igenom.

  Ha en trevlig dag!

  Mvh Tove, Klarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s