En massa resande

Sitter just nu på flyget hem från Stockholm efter 2 dagars festligheter där vi bland annat har haft en kickoff, men jag har också träffat många gamla goda vänner som jag inte träffat på riktigt riktigt länge.

Det har varit en vecka som varit ganska kaotisk med mycket resande, rapportskrivande och planerande, men nu kommer en vecka då det är mer verkställande och mindre planerande. Det känns verkligen skönt att ha de närmaste 3 veckorna färdigplanerade och det ganska detaljerat.

Om 2 veckor åker jag dessutom till Prag med min far och bror för att ha en liten semester, besöka ölbryggerier och en massa roliga museer, bland annat kommunistmuseet, KGB museet, tortyrmuseet…. Verkar vara en stad med många konstiga museer 🙂

I eftermiddag blir det att ta det lugnt, för att sen ikväll fixa till en rapport som måste vara klar, men jag får inte tag på infon förrän efter kl 19, så det får bli att göra det framför TVn.

Kryddburkarna på bilden nedan, kommer från Deco Hälsingborg enligt uppgift och står fint i sin hylla. Förhoppningsvis hinner jag få ut dem på shoppen under dagen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s