Förändringar

Har många gånger senaste tiden fått frågan om Borgmans Antikviteter har en butik, och svaret har varit nej, vi bedriver endast internethandel. Detta har varit strategin från början, men senaste tiden har vi börjat tvivla på att endast ha en modell eller man ska ha fler kanaler som kan supportera varandra med olika målgrupper och erbjudande.

För ungefär 3 veckor sedan fick jag reda på att en antikhandel i närområdet var till salu och kontaktade säljaren. Efter en hel del diskussioner lade vi ner försöken att köpa verksamheten för några dagar sedan. Anledningen var att säljaren inte var villig att låta oss granska räkenskaperna utan hade satt sitt pris, men kunde/ville inte motivera vilken värdering det var grundat på. Vi fick lov att granska varorna i butiken, och de hade absolut inte ens halva värdet av säljarens önskade pris. Det kan dessutom tilläggas att varken varumärket, företagsnamnet, webadressen eller något annat som beskrevs som Goodwill av säljaren var registrerat eller ägdes av säljaren.

Då denna affären gick i stöpet håller vi nu på att titta på olika varianter att utöka verksamheten och det finns ganska många idéer som vi räknar på just nu och i framtiden kommer jag ”bolla” en del av idéerna här på bloggen…..

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Förändringar

  1. Daisy skriver:

    Det låter ju spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s