Doria från Arabia

Sitter just nu på en restaurang i Stockholm med datorn som mitt sällskap och arbetar samtidigt som jag precis har ätit en fantastiskt god räksallad och njuter av en god öl (finns inte så stort utbud på detta stället)

Skrev igår om Deco artiklarna som är på väg upp i shoppen, det finns mer som är på väg upp, bland annat en kaffeservis från Arabia i modellen Doria.

Denna servis är designad av Raija Uosikkinen. Raija står bakom ganska många dekorer från Arabia på 60 och 70 talet och jag måste säga att jag gillar de små kopparna som är perfekt att använda som Espressokoppar i dagens samhälle.

Senaste tiden har jag förhandlat om en affär som skulle leda till en avsevärd utökning av verksamheten, tyvärr verkar det som om den inte gick i lås som jag hade tänkt. Säljaren som ville sälja, är nog egentligen inte intresserad av att sälja då det inte ens finns intresse för att gå vidare. Ska ringa igen imorgon och se om personen har ändrat sig annars blir det att revidera expansionsplanen, men det kommer nog komma mer information om detta vid senare tillfälle.

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s