En njutningens dag

Idag har hela dagen ägnats åt njutning och ta det lugnt.

Vi började dagen med att åka över till Helsingör för att fylla på vårt vinförråd genom ett sedvanligt besök på Kvikly som tillhör Coop, men i Danmark istället. De har en fantastiskt bra vinavdelningen och det blev en hel del Amarone och Riesling viner. Dessutom har de en stor ölavdelning som jag har skrivit om innan med många mikrobryggeriers öler. Nu har de dessutom en öltävling där ett antal bryggerier har tagit fram specialöl till dem som man sen kan rösta fram en vinnare på…. gissa om jag köpte en av varje sort 🙂

Efter det åkte vi in till centrum och satte oss på Cafe Bakowski, ett mysigt café på en sidogata till de stora. Vi tog varsin ceasarsallad och som sig bör i Danmark serverades den på danskt porslin från Royal Copenhagen.

Måste dessutom sägas att det var den godaste ceasarsalladen jag någonsin ätit. Om någon undrar vad jag har i glaset är det inte en öl, utan något som är ännu godare… nämligen fläderbärssaft, japp det är rätt de serverade fläderbärssaft också (kan det bli bättre 🙂 )

Efter lunchen tog vi en promenad bland husen, vad sägs om dessa fantastiska blommor längs husväggarna?

För att sen fortsätta njutningens dag tog vi färjan tillbaka till Sverige och sen hade vi en bokad massage på 50 minuter på Njuta Spa och det behövdes verkligen på min onda rygg. Massösen gjorde verkligen ett jättejobb med att knäcka rätt allt som var snett och smärtsamt så nu känner jag mig helt mjuk och behaglig 🙂 Vi hann också med att köpa en hel del nya kläder. Tyvärr var jag sen tvungen att jobba lite i kväll eftersom en massa beställningar hade kommit in, men det är avklarat nu och jag sitter här och skriver detta med ett gott glas vin bredvid mig.

Imorgon blir det att jobba under förmiddagen, sen bär det av till Halmstad för att träffa goda vänner och ha trevligt.

Ha nu en fantastisk helg.

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s