Kullamannen

Idag har varit en dag där jag har packat upp lite mer nytt som kommer till shoppen, bland annat har vi nya Grön Anna från Rörstrand på ingång, där är t ex 6 fina mattallrikar, men också en hel del Mats Jonasson är på väg upp, ska bara hinna fixa till fotona också.

Igår började vi titta på Kullamannen, en helt fantastisk serie, fast den är från slutet av 60 talet och helt i svartvit.

Serien är i 7 avsnitt och den är extra kul att titta på eftersom man bor i nordvästa skåne så känner man igen jättemycket. Jag kan helt klart rekommendera att börja en dag på Kullen och sen kan man köpa DVDen på Naturum på Kullen för att åka hem, släcka ner ljuset och tända några stearinljus och få rätt stämning för filmen. Den är faktiskt lika bra nu som när man var liten och såg det på tv, men inte lika skrämmande längre.

Imorgon är det dags för en av mina utmaningar som jag har gett mig själv, nämligen cykla till Kristianstad, det är 7,5 mil och jag ska lyckas med det under 3 timmar, vilket blir längre och snabbare än vad jag någonsin har cyklat förrut, det enda som oroar mig nu är att jag har lite ont i knäet vilket kan äventyra hela färden, men vi får väll se. Jag beräknar starta kl 10.00 och vara framme strax innan 13.00. Imorgon får ni säkert läsa hur det gick.

Nu ska jag se färdigt de sista avsnitten av kullamannen och sen gå och lägga mig…

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s