Rörstrands Lidabruk

Tyvärr hann jag inte med att blogga igår, har varit 2 helt hysteriska dagar med mycket att göra. Idag har jag i alla fall varit i Malmö och haft flera bra möten, bland annat har jag träffat min webdesigner för att titta på hur det går med min nya E-shop som ska släppas under september månad. Ny och ny, det är väll en överdrift, det är samma utseende och layout, däremot är all kod omskriven och den kommer flyttas till en annan server, allt för att lösa problemen som är med prestandan som stundtals gör att sidan är omöjlig att nå. Men som sagt var under september kommer detta vara ordnat och vi kommer då också ha en riktigt bra kampanj i samband med releasen.

Igårkväll kom där upp lite nytt på shoppen, bland annat detta uppläggningsfat

Modellen heter Eldorado och kommer från Rörstrand, men det är inte det som är det intressanta utan det är att den även är stämplad med Lidabruk.

Vad är då det konstiga med detta, jo hur många sådana här har ni någonsin sett, jag menar med modellförteckning och tillverkare, men sen ett namn på ett annat bruk. Vad jag har lyckats få reda på, men det känns som om det saknas lite information runt det som jag hoppas att någon som läser detta kan förtydliga så är Lidabruk något som användes som märkning för sådant som endast tillverkades speciellt för EPA-varuhusen och det verkar som om det ska vara sämre kvalitet utifrån det som man kan läsa om på nätet, å andra sidan tycker jag mig inte se något speciellt som talar för det, utan det verkar vara samma kvalitet som resten av Rörstrand gods jag har kommit i kontakt med.

Så sammanfattningsvis, är det någon som känner till mer om just Lidabruk, men också samarbetet mellan EPA varuhusen och Rörstrand så lägg gärna en kommentar eller skicka mig ett mail.

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s