Studioglas

Efter att ha haft 3 veckor med lite halvledigt vilket säkert har märkts så var det idag dags att ta tag i saker igen och först ut var administration och komma ikapp sådant som har blivit liggande. Jag gjorde en todo lista igårkväll och allt utom en hotellbokning i Prag har blivit gjort, men det har jag god tid på mig att göra. Han dessutom med en runda på gymmet nu ikväll och det var riktigt skönt att få träna igenom musklerna.

Tänkte jag skulle visa de studioglas som vi köpte som gjordes på glashyttan i Åfors denna sista sommar som där blåses glas. Läste dock att glasmålningen ska bli kvar där som ett resultat av de fackliga förhandlingarna.

Det roliga med dessa är att det är glasblåsarna själva som har designat dem och inte en känd designer. Dessa glasblåsare som jobbade där var dessutom riktigt trevlig och roliga, varpå det blev lite av en show av det hela, till skillnad från andra glasbruks blåsare som tar det väldigt seriöst och blir då lite tråkiga. Samt att de på Åfors i mitt tycke är några av de mest skickliga som finns i Sverige.

Nu ska jag se på Wallanderfilmer som visas i repris på Tv4.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s