Edvard Persson

Idag har varit ännu en dag på äventyr med svärfar och hans familj. Vi har bland annat varit på kullen, besökt Edvard Perssons grav och sist men inte minst varit på beredskapsmuseet utanför Helsingborg, mer om det kommer imorgon när jag har gått igenom alla bilderna.

Har precis kommit hem efter en 3 mils cykeltur, kände att jag behövde träna lite och rensa huvudet lite och vad är bättre än en rejäl cykelrunda och dessutom måste jag hitta rätt tempo inför min cykling till Kristianstad om 2 veckor.

Som sagt var, vi har idag besökt Edvard Perssons grav som finns i Jonstorp, trodde själv att den fanns i Malmö, men jag köpte en bok i Ystad i tisdags som hette 100 Balla ställen i  Skåne och där fanns den med så vi passade på att svänga in om idag.

Detta var också rätt svar i vår tävling idag på facebook vilket Mia Svanholm vann och hon kommer få detta vinställ i posten.

På tal om Edvard Persson så var jag ju på beredskapsmuseet idag och ett av utställningsrummen var en biograf i underjorden där de hade denna affisch från Edvards film Skanör Falsterbo

Lite annorlunda utseende på affischerna på den tiden.

Nu ska jag njuta av min öl och gå igenom alla 100 tals bilder som jag tog på beredskapsmuseet, kommer nog komma ett inlägg på det imorgon.

Ha en riktigt skön fredagskväll och alla ni som börjar semestern idag, ha en underbar semester.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s