Austin Sculpture

Idag har jag varit i Malmö och haft flera intressanta och roliga möten, jag har även hunnit med att hämta ett presentkort på friluftssaker som jag köpte på en online auktion (inte tradera) för 1550,- och värdet är 3000,- kommer mycket lämpligt till hands eftersom vi måste köpa tält, sovsäck och allt annat till vårt höstäventyr.

För någon vecka sedan visade jag alla skyltarna som jag hade köpt.

En av dem var denna Austin Sculpture skylten

Beklagar verkligen den dåliga bilden, orkade inte ta systemkameran, så det blev mobilen istället. Jag har försökt hitta information på nätet om just Austin Sculpture och det enda jag hittar är att de började 1952, verkar tillverka skulpturer i både porslin och i olika metaller typ brons. Tyvärr verkar de ha lagt ner all produktion, kan dock inte hitta när.

Är där någon av er som har lite information om just Austin Sculpture eller vet var jag kan hitta mer så snälla skicka till mig.

Det har blivit lite mindre bloggande denna vecka och jag ska försöka skärpa mig, men det är för närvarande väldigt mycket att göra med flera intressanta projekt samtidigt som både jag och min fru har inlett en ganska intensiv träningsperiod där vi försöker träna 4-5 dagar i veckan.

Imorgon fyller jag år och på lördag har min fru ordnat en överraskning till mig, ska bli riktigt spännande……..

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s