Antiktidningar

Igår hade jag en riktigt bra admindag som avslutades med ett dubbelt träningspass vilket gjorde att jag somnade som en stock på kvällen, och det var bra eftersom kl 5 ringde klockan för ett av mina sista besök i Stockholm innan semestern.

På vägen upp i planet satt jag och läste i senaste numret av Retro och det då slog mig att när Retro tidningen kom så har den skakat om lite i tidningsvärlden runt antiktidningar.

Hur tänker jag då, jo… det finns just nu 3 svenska antik/retro tidningar vilket är riktigt bra för att vara ett litet land som Sverige, i synnerhet om man jämför med andra länder, så det var verkligen modigt av Retro att ge sig in på marknaden. Nu efter några nummer har kommit ut av Retro märker man hur de andra 2 tidningar Antikvärlden och Antik & Auktion har märkt att Retro täppte till det hålet som tidigare fanns i deras tidningar just runt Retro trenden som är just nu.

Detta märks speciellt i senaste numret då alla 3 tidningar hade reportage runt svenskt porslin och mycket fokus låg på just Retro porslin, fast de alla försökte ha sin egen lilla touch på det hela.

Själv gillar jag alla 3 tidningar, då de alla har lite olika infallsvinklar på sina artiklar där Antik & Auktion har mest djup och Retro har mer fokus på just pris och utbud. Vi ska vara riktigt glada för att vi faktiskt har 3 riktigt bra tidningar i Sverige och det ska bli kul att följa hur tidningarna utvecklas framöver.

Det var allt för nu…. men jag är snart tillbaka.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s