Dancing Chicken

Visa dagar är dagar då allting går fel och inget funkar som det ska. Idag har verkligen varit en sådan dag. Hann inte med något på jobbet som jag skulle, sen tänkte jag köpa lite  mitsar så vi kunde träna lite boxning ikväll, men de var slutsålda precis i alla sportaffärer som gick att hitta och då skulle jag cykla istället, men det var punktering på cykeln 😦 Men jag fick upp den till verkstan och tog min frus cykel så en temporunda blev det i alla fall.

Nu till något lite roligare. En av sakerna som jag bara var tvungen att köpa på loppisen i helgen var denna: Dancing Chicken från Skeppshult.

Det medföljde en instruktion, men jag förstod inte ens på den vad den ska användas till, är det någon av er där ute som kan förklara vad den ska användas till?

Nu tänkte jag ta en stund och göra lite adminarbete. Imorgon blir det en tur över dagen till Göteborg, funderade fram till för 10 minuter sedan om jag skulle ta tåget eller köra bil, men jag valde bilen, kommer hem 2 timmar tidigare då 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dancing Chicken

  1. Alf Persson skriver:

    Köper den gärna av dig, har en men grillar ofta två kycklingar och måste då används en ölburk som egentligen är ursprunget. Spettet används när man vill rulla på något kött.
    Mvh
    Alf Persson
    bape43@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s