I njutningens tecken…..

Idag har jag knappt gjort något arbete alls, det enda i arbetets tecken som jag har gjort är en rapport som jag fixade imorse innan vi åkte in till soliga Helsingborg

Bestämde i veckan att jag var i behov av en rejäl massage så vi hade bokat tid på Njuta Spa för att jag skulle få en djupgående muskelmassage och min fru en ansiktsbehandling.

Det var det skönaste jag gjort på länge, visst det var smärtsamt också för det var verkligen en hård massage men den behövdes. Efter massagen gick vi och tog en lunch på Grand Coffee och bara tog det lugnt innan vi gav oss iväg hemåt. Hemma insåg jag att det var ett fantastiskt vårväder så jag tog en kopp kaffe och gick ut och satte mig i solskenet med min nye bok som jag precis börjat läsa. Boken heter Great by Choice

Den är skriven av Jim Collins som innan bland annat har skrivet Built to last och Good to Great. Både de böckerna är fantastiska managementböcker som bygger på analyser på riktigt framgångsrika företag och vad som skiljer de företagen från liknande företag som inte nått mästarklass. Denna boken som är den senaste av Jim Collins handlar om hur man trots lågkonjuktur eller andra omvärldsfaktorer kan nå och stanna kvar på mästarklass. Har redan hunnit läsa 1/3 av boken och hittills kan jag inte annat än att rekommendera den.

Nu ska jag gå och laga middag och fortsätta njuta av kvällen, för imorgon måste jag ta igen allt arbete som jag skulle gjort idag.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s