Hur tömmer man hjärnan?

Idag har varit en dag då jag verkligen slitit med adminjobb, svara på mail, planera, skriva arbetsbetyg och liknande uppgifter. Sådant som inte alltid är så roligt men måste göras samtidigt som allt som kommer en normal dag ska klaras av. Efter en sådan här dag är man hur trött som helst i huvudet och tankarna snurrar för fullt. Hur gör jag då för att tömma huvudet och få ny energi? Jo mitt tips är:

Just det, jag tar ut mountainbiken och kör ut på en rejäl runda i skogen på små stigar och mycket backar. Det fantastiska med detta är att man måste fokusera 100% på det som man gör annars ramlar man och det kommer göra väldigt ont. Ett annat stort plustecken är att man får en enorm adrenalinkick som kan kan klara sig hur länge som helst på.

Nu ska jag försöka sova om någon timme, tror det blir svårt då jag är jättepigg efter cykelrundan, men jag ska upp kl 05.00 för att flyga till Stockholm för de sista mötena innan påsken.

Förresten, det har tillkommit en hel del nytt i shoppen och dessutom har vi fått upp lite mer prestanda i shoppen (inte bra, men bättre). Vi letar fortfarande efter en webbutvecklare som vill skriva om hela vår kod för shoppen (inte använda något färdigt system), men det verkar smått omöjligt att få tag på någon.

Nu ska jag sätta mig och slappa lite i soffan med en tidning innan jag ska ramla ner i sängen 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s