Vilken fantastisk dag

Idag har nog varit den första riktigt fantastiska vårdagen i nordvästra skåne och jag har hunnit med nästan all administration som jag hade planerat, inte riktigt alla kvittona hann jag gå igenom, men det får jag ta i helgen istället.

Satt och funderade på vad jag skulle skriva om här på bloggen ikväll och ramlade då in på Jies länk på wikipedia och fann där en man som heter Aimo Nietosvuori. Efter att kollat upp lite på honom hittade jag hans hemsida där han beskriver hur han under 1967-1992 gjorde över 1300 alster hos Jie keramik och att han arbetar på någon sorts historia om Jie och han har dessutom samlat över 4000 bilder på alster från Jie (finns dock inte på hemsidan). Hemsidan hittar ni förresten på denna adressen: http://www.aimo-nietosvuori.se

Bilden ovan är föresten en av Aimos alster och glasyren heter Ramona och den är gjord 1968 (allt enligt Aimos hemsida)

Imorgon bär det av med Kullaflygs morgonflyg till Stockholm för att sen bege sig till Eskilstuna och sen vidare till Örebro… så det blir en bra vecka men många gamla och nya bekantskaper, alltid lika kul, så nu måste jag nog gå och lägga mig.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s