Måndag igen

Då var det måndag igen och det var dags att ta tag i sådant som man har haft liggande i flera dagar. Har haft en del roliga möten med mina säljare idag, det är så kul att få hjälpa dem utvecklas och höra hur bra arbete de gör.

Annars har dagen mest varit administration och försöka komma ikapp och det har gått ganska bra måste jag säga, känner att jag har fått huvudet ovanför ytan igen efter att hela förra veckan gick i resans tecken.

Imorgon blir det att jobba med att uppdatera lite powerpointar till ett möte i Eskilstuna på onsdag för att sen åka vidare till Örebro.

Just nu håller jag på att kräma ur det sista ur vår server där shoppen körs. Vi har stora problem med prestanda för närvarande och vet faktiskt inte riktigt vad det beror på, men förhoppningsvis kan våra senaste ändringar ge mer kraft men också att vi kan identifiera problemen bättre.

Nu ska jag försöka starta om vår server remote via en dator som fjärrstyr en annan dator som fjärrstyr servern.. känns det som ett stabilt upplägg 🙂 och dessutom via 3G uppkoppling så nu håller vi tummarna

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s