Försökt hitta en antikaffär Helsingfors

Har sovit riktigt dåligt inatt vet inte riktigt varför heller, kan det vara tidsomställningen till Finland 🙂

Igår var jag klar med mina möten redan halv 5 så jag tog en promenad i Helsingfors för att se vad staden hade att erbjudande. Finland är ju ett land med mycket designhistoria samt kopplingen till Ryssland så det borde finnas en hel del.

Nog hittade jag en hel del antikaffärer med intressanta skyltfönster vilket också var det enda som jag fick se för alla affärer stängde runt 16.30 så det var inte mycket annat än skyltfönster som jag fick se, men det var ju också intressant 🙂

Där var faktiskt en affär som var öppen men de höll på att stänga när jag kom så jag tittade bara lite snabbt in. Affären heter Art Russian och har specialiserat sig på rysk konst och gillar man dessutom ikoner så hade de ett digert utbud.

 

Tyvärr kommer det inte bli någon tid över idag och imorgon för att fortsätta utforskningen men jag blev faktiskt förvånad över Helsingfors och det är inte omöjligt att det blir en resa hit i sommar för att semestra lite och kolla in antikviteter.

Vad sägs förresten om denna soffa som finns på hotellet…. kunglig eller hur, kan inte komma vem som har designat den just nu, men det kommer 🙂

Nu är det dags att gå ner och äta frukost och sen har jag en heldag med möte framför mig och sen avslutning med någon god middag ute på stan. Ha en fantastisk dag.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s