Inköpsrunda och fantastiska människor

Idag har det varit en dag som har bestått av intressanta möten och en riktigt kul lunch full med diskussioner om framtid och världen i stort. När jag ändå har varit nere i Malmö trakten har det även blivit en inköpsrunda på 3 olika platser som bland annat resulterade i en del servisdelar i Pomona serien, en del Karlskrona porslin som jag har en hel del som redan är intresserade i. Men det absolut roligaste var mitt besök i Trelleborg hos 2 fantastiska kvinnor som höll på att rensa ur ett dödsbo. Jag kom dit för att köpa lite blandade Deco saker och åkte därifrån tusentalskronor fattigare och med 2 flyttlådor och en jordglob. Jordgloben gick direkt till min frus syster som har varit på jakt efter en sådan länge och det var dessutom ett klassiskt keramiskt kakfat som min fru har letat efter jättelänge för att ha smycken på, får se om det blir en bild på detta när hon fixat till det.

Men det mest fantastiska och intressanta objekt jag har fått tag på är detta bronsfat med en örn på.

Jag vet faktiskt inget om brons eller bronsdesigners eller om brons överhuvudtaget men där var något med den som gjorde att jag bara var tvungen att ha den, misstänker att det är ett riktigt dåligt köp, men ibland köper man bara med hjärta.

Är där någon som vet mer om detta så meddela gärna mig det så jag vet vad jag har köpt.

Då kvällen avslutade med en rejäl hamburgare och trevligt sällskap (min fru och hennes syster) på TGI Friday är jag nu så trött och mätt så det blir första kvällen på länge då jag inte tänker göra något annat än slappa i någon timme innan jag kryper ner i sängen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s