Kan snart flytta in på Margretetorp Gästgivaregård :)

Har inte skrivit något nu på några dagar och den stora anledningen är att jag har tillbringat 2 dagar på Margretetorps Gästgivaregård, ja jag vet jag var där i fredags också men denna gången blev det övernattning då jag höll i en ledningskonferens med min ledningsggrupp. Det är fantastiskt kul att samla ett antal riktigt engagerade människor och planera framtiden med ingångsvinkeln att vi ska åstadkomma saker som ingen annan har gjort förut. Det som vi har haft som riktlinje är Henry Fords citat ”om jag hade frågat folk vad de ville ha hade de svarat en snabbare häst”.

Det som är så fantastiskt med Margretetorp och som gör att jag lägger många konferenser dit är att jag gillar den gamla looken men öppen brasa, gammalt porslin som dekoration och ett klassiskt gammalt inredningsvariant i rummen. Då vi hade övernattning denna gången så passade jag även på att ta ett par bilder på mitt rum, visst vill man gärna ha soffan och lamporna som de har (fast de är nyproducerade)

Nu är det inga mer konferenser på ett tag, utan det blir mer tillbaka till vardagen. Imorgon är tanken att jag ska åka till Göteborg och för att hinna med att beta av mail och förbereda en massa saker så ska jag ge mig på att åka tåg upp, det innebär att jag tjänar 4 timmar som jag kan sitta och jobba på, däremot är jag helt klart orolig för att tåget ska vara försenat eller inte komma alls, det är ju ganska osäkert att åka tåg i Sverige.

Nu blir det att luta mig tillbaka i soffan och vila lite innan det är dags att hålla en tidig kväll

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s