Retrohosta

Dagen har tillbringats i Köpenhamn och varit full med trevliga möten som varit mycket konstruktiva, möte med mycket beslutsfattande är riktigt bra. På vägen hem passade jag också på att köra in om Kvikly i Helsingör och köpte några goda flaskor vin, ja goda trodde jag men det vita vinet som jag köpte för 120,- var faktiskt riktigt vedervärdigt… det smakade bara unket och äckligt så det blev helt enkelt att vaska den 🙂

När jag kom innanför dörren idag, så låg den där tidningen som jag väntat på sen jag fick reda på att den gått i tryck nämligen det senaste numret av Retro.

Nu har jag inte läst den ännu, så jag vet faktiskt inte hur bra den är, men det kommer jag göra i helgen. Vi har nämligen bokat en spa weekend lördag till söndag och vi har också bestämt att vi inte ska vara uppkopplade utan endast slappna av, får se om vi klarar det…. vilket fall som helst ska det bli jätteskönt. Det enda som oroar mig är att jag har fått en jobbig hosta, hoppas det inte är början på en förkylning för jag vill verkligen inte bli förkyld till helgen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s