Negativa människor….

Jag gillar verkligen inte negativa människor. Var får de sin bitterhet ifrån? Varför nu detta inlägg då? Jo för idag för första gången på 2 år fick jag ett negativt omdöme på Tradera!

Jag har verkligen ingen anledning att vilja lura någon, tvärtom vill jag alltid gör så rätt som möjligt. Är där skador på godset skriver jag det, är där något som verkar konstigt skriver jag det. I detta fallet vet jag dessutom vem jag köpt det av kopp och fat är köpta tillsammans som nya för många år sen av den tyvärr nu bortgångne ägaren.

Som ett ännu större bevis så har jag alltid full returrätt på samtliga saker som jag säljer om man inte är nöjd och betalar då tillbaka allt. Det som gör mig extra arg och ledsen är att om köparen i detta fall kontaktat mig så hade jag tagit tillbaka alltihop utan att tveka oavsett det är sant eller inte att de hör ihop, men istället så efter 1 månad ger han mig ett negativt omdöme utan kommentar eller att höra av sig.

Jag funderar på om jag ska ge honom ett negativt omdöme eller bara låta det vara. Jag vill inte att mitt omdöme ska upplevas som ett straffomdöme samtidigt har han inte försökt att lösa det hela trots att jag i mina texter lovar lösa alla problem. Ett exempel på det är att jag under 2 månaders tid drivit ett ärende mot Schenker på en låda de har tappat bort, har nu fått rätt och fått tillbaka pengarna som jag skickat tillbaka till köparen. I min värld är en nöjd kund det absolut viktigaste och jag vill inget annat än att mina kunder ska vara de mest nöjda man kan tänka sig.

Japp nu har jag skrivit av mig om detta, om ni vill får ni gärna kommentera detta, är jag helt fel ute, borde jag gjort något annat eller vad tycker ni om det hela?

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s