Ulla Winblad over there

Nu är det morgon igen och precis som vanligt har jag dragit mig upp ur sängen vid 6 tiden för att avverka mailen och planera inför en ny dag. Sen vid 8 tiden är det dags att laga lite frukost till min fru som ligger och sover just nu……. en helt vanlig morgon med andra ord.

För några veckor sedan fick jag en beställning från en person i USA som förvånande för mig beställde en klotvas av Ulla Winblad som hon gjorde under sin tid på Alingsås Keramik. Jag blev förvånad, inte för att fått en beställning från USA, det händer någon gång i månaden men däremot att de köpte från en relativt okänd konstnär i Sverige som Ulla Winblad och Alingsås Keramik ändå är. Så jag började ”prata” med honom över mailen och döm om min förvåning när jag fick reda på att han inte bara köpt denna utan han köper hennes alster från runt om i världen. Inte för han anser sig vara en seriös samlare utan han köper endast det som han gillar, men ändå ganska imponerande att hinna en samlare i Usa av Ulla Winblad. Han skickade över denna bilden på en av sina favoritvaser som hon gjorde under sin tid i Usa.

Jag gillar i synnerhet hur hon har fått till droppen i dekoren.

Nu börjar det bli dags att tänka på frukosten.

Förresten, du Anna som skickade en fråga till mig om Rosa Ljung för några dagar sen, jag har försök svara men din mailadress fungerar inte, kan du ta kontakt med mig igen.

Ha nu en riktigt trevlig dag allihop…..

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s